Friday, July 10, 2009

Makan Malam di Geng Corner(Upin & Ipin)

Tadi kami makan malam di luar bermasa cik nina & cu man. mula2 x tau nak pegi mana. lepastu teringat geng corner... x pernah pegi... so kami berpakat mencuba..

nampak dari jauh abg hairi & danish dah teruja... mcm tau2 je kami nak bawak masuk kedai geng ni.hehehe.. suka sgt hairei & danish tgk byk poster & banting Upin & Ipin... abg hairi siap cari kak ros lg... malang nya kak ros balik tdo dah.... hahahahha

Camera HP mengong .. jadi x da la gambar... hahaha ulasan sahaja..

Kami order:
Ibu : Mee Hoon Goreng basah - sedap ibu kata
Abah : Mee Goreng Mamak - Sedap... mcm nak order lg 1 pinggan jer.. hahaha
Hairi + Danish : Nasi Goreng Belacan - Danish suka tapi abg hairi x suka... pedas kut...
Cu man : Nasi Goreng Paprik - abis cu man makan.. sedap la tu...
Cik Nina : Nasi Goreng Belacan - pun habis gak... sedap la tu..

Mula2 kami spare duit lebih skit... ingatkan mahal.. ye la kan... Geng + Upin & Ipin kan famous... sekali masa bayar... x lebih RM30 untuk 5/6 org makan.. kira ok la tu... boleh pegi lagi lepas ni..makanan nya pun not bad.. cuma org ramai la...

Servis/layanan pun cun... senyum jer pelayan dia... walupun kami dpt meja hujung.. order pun x lama sgt tunggu

4 comments:

KARIMA NABILA said...

acik =D
tak aci ..
nak pergi jgk ..
nanti bawak kan tau
lalalalala =P

me, myself & mbek said...

datang shah alam dulu la...baru bleh cerita lebih... hahahaha

mazrina said...

aku nak jugak..
mana aci...cepat2 banjer nak jugak..

- lintas lansung dr kg raja..
jgn marahhhhh......

me, myself & mbek said...

sajer je kan mak wa ni... hampeh...