Tuesday, September 15, 2009

Hari Raya Aidilfitri 1430h/2009m

Copyright Reserved

Persiapan hari raya anak2 almost complete. tu yg penting. mak pak x kisah sgt. budak2 tu cepat membesar. byk baju2 dah x muat. nasib baik belikan baju melayu diaorg ambik 1 size bigger. bila balik test. ngam2 jer... terasa mcm cepat sgt anak2 tu membesar. mcm baru aritu mandikan diorg dlm bathtub.

Abg Hairi dah pandai nyanyi lagu raya, walaupun dlm versi gubahan dia sendiri. hehehe...

tinggal nak carikan sandal utk diorg.

utk ibu kita last minute shopping yer...

balik kg kali ni besar kemungkinan aku terpaksa pinjam kereta org utk balik kg. kereta aku x solve gak masalah mati2 nya tu. even aku dah hantar ke workshop last week pun masalah x hilang. pomen aku suh tukar distributor. tapi itupun dia x dpt nak janji problem will solve.so aku decide dari bg duit kat pomen ... baik aku simpan utk spent pada hari raya nanti. itu pun aku mcm dah menyesal antar g workshop last week.. duit melayang... masalah x ilang gak.

Nasib baik kak cha ada offer pakai MyVi dia. thanxs kak cha. hopefully muat la barang2 aku nak disumbat dlm boot MyVi tu nanti.

Raya ke-2 baru aku balik kg. tahun ni turn rumah wife kat shah alam. so sesapa yg ada kat shah alam jemput la dtg rumah kami.

Mood raya dah menguasai diri... semua kerja mcm x betul jer buat. even semalam g client site pun .. x leh nak solve kan problem kecik. aku x leh nak pikir lebih2 dah... mood raya sudah menguasai diri... hahahhahahaha

Selamat hari raya aidilfitri dari aku(Hairul, Mbek @ Ayun) + Fardahila bte Omar = Muhammad Luqman Hairi & Muhammad Luqman Danish. Maaf Zahir & batin.

4 comments:

maznah said...

Selamat hari raya aidilfitri fr abg mie, akak, luq n udin.....maaf zahir dan batin

me, myself & mbek said...

Selamat hari raya gak dari kami...

yulies said...

hello org kg! saje ziarah. dpt link dari facebook. hehehehehe

me, myself & mbek said...

hello yulie... long time no c.... how r u my pren?